Facebook
LinkedIn
Instagram

PepsiCo Veurne zoekt collega's
met een passie voor chips

Wie is PepsiCo?

Maak kennis met de innovatieve producent achter de krakende chips van Lay's, Doritos, Cheetos en veel meer.
Met iconische merken als 7UP, Cheetos, Doritos, Duyvis, Lay's, Pepsi, Quaker ... is PepsiCo een van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld. Alleen al in België werken 1 000 chipsspecialisten samen om heel Europa te voorzien van lekkers.

We werken vanuit 2 locaties: Zaventem hoofdkantoor en 1 West-Vlaamse productiesite in Veurne.

Heb jij zin om ook mee te werken aan de productie van Lay's, Bugles, Doritos en Cheetos? Voor onze vestiging in Veurne zoeken we nieuwe kraks met een passie voor chips.

5 topredenen

Bij PepsiCo durven we voor beter te gaan. De wereld met positieve verandering doen glimlachen? Bouwen aan een leeromgeving waar onze carrièredoelen gezien én gehoord worden? Elkaar als collega's op de eerste plaats te zetten? Durven we!

En jij, durf jij ook voor beter te gaan? Ontdek de 5 beste redenen om bij PepsiCo in Veurne aan de slag te gaan
Direct een vast contract
Als je begint bij PepsiCo Veurne, ben je meteen zeker van je job. Je krijgt een vast contract met tal van extra voordelen bij een groeiend bedrijf dat in 200 landen actief is en wereldwijd meer dan 285.000 medewerkers heeft.
Werken voor sterke merken
Vertel jij binnenkort aan al je vrienden dat je meewerkt aan de productie van Lay's, Doritos, Bugles en Cheetos chips? Werken bij PepsiCo, dat is werken aan sterke merken. Ons kom je echt overal tegen.
Groei gegarandeerd
Dankzij ons intensief leer- en trainingsprogramma op de werkvloer word je een échte krak in je vak. Tijdens je opstart krijg je een uitgebreid stappenplan én een buddy op de werkvloer. Je weet heel duidelijk op welke termijn je kan doorgroeien en welke vaardigheden en werkattitude je daarvoor moet verwerven.
24/7 ploegensysteem
We hebben heel wat vacatures in onze 24/7 ploeg. Dan wissel je vroege, late, nacht- en weekendshifts af. Daar krijg je heel wat voor terug, zoals extra vrije dagen en een fulltime loon terwijl je minder uren werkt!

Ontdek de 24/7 ploeg
Elke dag genieten van een chipje
Nog een reden om bij ons te komen werken, is misschien wel de leukste. In welk ander bedrijf kan je elke dag genieten van een chipje?

Ontdek onze vacatures

Sta jij te popelen om aan een carrière bij PepsiCo te beginnen? Kijk snel of één van onze vacatures bij jou past of overtuig ons met een spontane sollicitatie.
Als productie operator sta je samen met je teamgenoten in voor het maken van onze producten, binnen de afgesproken tijd. Ons hoogtechnologisch machinepark secuur instellen en bedienen is helemaal jouw ding.
Produceer jij onze chips en snacks nog sneller én maak je ze nog lekkerder? Samen met een 25-tal collega's volg je het proces op waarbij de ingrediënten verwerkt en gebakken worden, de smaak toegevoegd wordt enzovoort.
Als packaging machine operator sta je samen met je teamgenoten in voor het perfect verpakken van onze producten, binnen de afgesproken tijd. Ons hoogtechnologisch machinepark secuur instellen en bedienen is helemaal jouw ding.
Je werkt op een van onze logistieke afdelingen, waar je volautomatische machines bedient en zorgt voor correcte én kwalitatieve productie. Hygiëne en veiligheid draag je hoog in het vaandel. Afwijkingen in het proces? Die signaleer je proactief en je grijpt snel in.

Dankzij jou loopt het volautomatische machinepark gesmeerd en zijn technische storingen zo opgelost. Je werkt op onze afdeling Maintenance. Je herstelt en optimaliseert onze 11 productielijnen. Variatie en actie troef in deze job!

Hou jij van elektriciteit of automatisatie? Dan ben jij de nieuwe Superkrak die ons Maintenance team zoekt.

Ben jij een krak als het aankomt op onderhoud aan transporten, kettingen, riemen, cilinders etc.? Dan ben jij de Superkrak die wij zoeken om ons preventief onderhoudsteam te vervoegen! Je staat hierbij voornamelijk in voor het uitvoeren van het periodieke onderhoudsplan van onze hoogtechnologische machines.

Ben je geboeid door thema's zoals milieu, afvalverwerking en duurzaamheid? Als Operator Waterzuivering maak jij mee het verschil! Je staat in voor de goede werking van het waterzuiveringssysteem en zorgt ervoor dat het gezuiverde water voldoet aan de eisen.
Als Process Lead ontwikkel je de technische expertise van het team op het gebied van controle van de processen voor jouw dedicated lijn(-en). Je stimuleert een cultuur van continuous improvement, ondersteunt nieuwe initiatieven en past problem solving technieken toe om de lijnprestaties en het gebruik van het equipment te verbeteren. Je focust je op teamontwikkeling en het implementeren van standaarden en procedures.
Preventieve onderhoudswerkzaamheden aan onze PepsiCo-machines en -installaties plannen en voorbereiden? De techniekers daarbij begeleiden en ondersteunen? Is het iets voor jou?
Ben jij een krak die graag een nieuwe uitdaging wil aangaan, maar staat je droomjob hier niet tussen? Contacteer ons per mail en wie weet zijn we binnenkort PepsiCo collega's!
Ben jij een geboren leider die op zoek is naar een opportuniteit waarbij je je people skills ten volle kan inzetten? Dan vervoeg jij misschien wel ons Superkrakteam als Front Line Manager! We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde teamleaders. Contacteer ons via mail en we nemen snel contact!

Ontmoet de collega's

Bij Pepsico in Veurne werken 650 mensen. Ben jij benieuwd wie je collega's zullen worden? Deze kraks vertellen je graag wat meer over hun job.
Isis
Packaging Machine Operator bij PepsiCo
"Ik heb drie jaar in de horeca gewerkt. De stap naar Pepsico betekende voor mij pure luxe: mooie uren, afwisselend, dichtbij huis en een mooie vergoeding. Dankzij de collega's leer ik nog elke dag bij over de technische aspecten en de machinerie."
Issam
Packaging Machine Operator bij PepsiCo
"Bij PepsiCo sta ik nooit stil. In het interessante productieproces is er altijd wel iets te doen. De leuke jobinhoud samen met de goede sfeer en de doorgroeimogelijkheden maken Pepsico voor mij een ideale werkgever."
Kenneth
Proces Operator bij PepsiCo
"Ik kwam uit de bouwsector en was op zoek naar een nieuwe plek waar ik m'n draai kon vinden. Hier heb ik die zeker gevonden! Mijn collega's hebben me met volle overgave opgeleid en nu doe ik tof werk in een leuke omgeving. Hier werk je niet aan de band, maar ben je verantwoordelijk voor de productie van bekende producten."

PepsiCo in cijfers

Onze superkraks produceren elke dag 2 tot 2,5 miljoen zakken chips en snacks. Dat is zeker niet het enige indrukwekkende cijfer. Maak jij binnenkort ook deel uit van dit topteam?
 • 150
  Elk uur worden er circa 150 paletten aardappelchips afgewerkt
 • 2,5 miljoen
  We produceren 2 tot 2,5 miljoen zakken chips en snacks per dag
 • 62
  Van alle snacks die we produceren zijn ongeveer 62% aardappelchips, andere snacks zijn bijvoorbeeld Doritos, Bugles en Cheetos
 • 9
  We werken op 9 productielijnen
 • 30
  Binnen de 30 minuten wordt een aardappel verwerkt tot chips
 • 40.150
  Onze fabriek is om en bij 40.150 m² groot ofwel de grootte van 8 voetbalvelden
 • 550
  Je maakt deel uit van een bedrijf met zowat 550 collega's: 100 bedienden en 450 arbeiders
 • 24/7
  De fabriek draait 24/7 en hierdoor werk je in ofwel 2 ploegen, vaste nacht of volcontinue regime
 • 902
  Wist je dat als onze productie optimaal draait, er zo'n 902 zakjes chips per minuut worden gemaakt