Facebook
LinkedIn
Instagram

Raad de Superkrak Sounds
en win!

Raad de
Superkrak
Sounds en
win!

Bewijs dat ook jij de naam Superkrak waardig bent. Duid hier telkens de juiste Superkrak Sound aan en maak kans op … 1 jaar gratis chips! Dat is 1 jaar lang je vingers aflikken voor je tv, in je hangmat, in het park … Klinkt goed? Misschien is een job bij PepsiCo dan ook jouw ding. Wij zoeken nog enkele Superkraks.
HOE WERKT HET?
*De winnaar van de Superkrak Sounds-wedstrijd wordt bekendgemaakt op 30/6/2023.
- Raad het geluid
- Vul het formulier in
- en maak kans op één jaar gratis chips
Heel eenvoudig: we droppen hier elke week een nieuwe Superkrak Sound en dat 5 weken lang*. Probeer het geluid te herkennen, duid het antwoord aan dat volgens jou correct is, en dat is het! Speel elke week mee en vergroot zo de kans dat je 1 jaar gratis chips wint.

Luister hier naar de Superkrak Sound van de week

superkrak sound 1
SUPERKRAK SOUND 2
SUPERKRAK SOUND 3
SUPERKRAK SOUND 4
coming soon
coming soon
SUPERKRAK SOUND 5

WIL JE NU AL EEN SUPERKRAK WORDEN?

Onze Superkraks, de medewerkers in PepsiCo Veurne, zijn gepassioneerde chipskenners die de krakende geluiden als geen ander herkennen. Ben jij ook zo'n chipslover? Dan hebben we voor jou een vast contract in de aanbieding!
Productie Operator
Als productie operator sta je samen met je teamgenoten in voor het maken en perfect verpakken van onze producten, binnen de afgesproken tijd. Ons hoogtechnologisch machinepark secuur instellen en bedienen is helemaal jouw ding.
Front Line Manager Productie
Ben jij een geboren leider die op zoek is naar een opportuniteit waarbij je je people skills ten volle kan inzetten? Dan vervoeg jij misschien wel ons Superkrakteam als Front Line Manager!
Front Line Manager Technische Dienst 2PL
Ben jij een geboren leider die op zoek is naar een opportuniteit waarbij je je people skills ten volle kan inzetten? Dan vervoeg jij misschien wel ons Superkrakteam als Front Line Manager!
Logistiek Operator 24/7
Kan een job als logistiek operator jou wel smaken? Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze producten binnen de afgesproken tijd ingeladen of opgeslagen worden. Jullie verzekeren de ononderbroken werking van de gehele outboundzone, van palletisatie tot het hoogbouwmagazijn.
Spontane superkrak
Ben jij een krak die graag een nieuwe uitdaging wil aangaan, maar staat je droomjob hier niet tussen? Solliciteer dan nu en wie weet zijn we binnenkort PepsiCo collega's!

Deel deze pagina met je vrienden en familie

ONTDEK MEER OVER WERKEN ALS SUPERKRAK