Facebook
LinkedIn
Instagram

Wij zoeken superkraks voor de 24/7 ploeg

Hou jij van variatie? PepsiCo Veurne zoekt nieuwe collega's voor de 24/7 ploeg. Je werkt in een systeem waarin je vroege, nacht, late- en weekendshifts afwisselt. Daarvoor krijg je natuurlijk heel wat terug, zoals extra vrije dagen en een fulltime loon terwijl je minder uren moet werken.

Iets voor jou? Bekijk hieronder onze vacatures en ontdek nog meer voordelen van het 24/7 ploegensysteem.

WIE IS PEPSICO?

Maak kennis met de innovatieve producent achter de krakende chips van Lay's, Doritos, Cheetos en veel meer.
Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Cheetos, Doritos, Duyvis, Lay's, Naked, Pepsi, Quaker, Tropicana,... is PepsiCo één van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld. Alleen al in België werken 1 000 superkraks samen om heel Europa te voorzien van lekkers.

We werken vanuit 3 locaties: Zaventem hoofdkantoor en 2 West-Vlaamse productiesites in Veurne en Zeebrugge.

Heb jij zin om ook mee te werken aan de productie van Lay's, Bugles, Doritos en Cheetos chips? Voor onze vestiging in Veurne zoeken we nieuwe kraks met een passie voor chips.

Alleen maar voordelen

De zes beste redenen om 24/7-operator aan de slag te gaan.
50 EXTRA VRIJE DAGEN
Bovenop je vakantiedagen krijg je nog heel wat extra vrije dagen. We leggen een schema van vijf weken vast. Daarin heb je 10 vrije weekdagen en 3 vrije weekends. Per jaar komt dit neer op ongeveer 50 vrije dagen.
VEEL VARIATIE
Je uren wisselen elkaar af. In een schema van vijf weken doe je bijvoorbeeld maar 7 keer de nacht. Je bent dus heel vaak thuis om de kinderen in bed te leggen. Aan de andere kant hoef je ook maar 7 van de 19 werkdagen vroeg op te staan.
MINDER WERKEN,
FULLTIME LOON
In ons 24/7 systeem werk je 32u per week, in plaats van de fulltime 38u. Toch word je even veel betaald. Je hebt dus meer vrije tijd, zonder minder te verdienen. Een job in ons ploegensysteem is bovendien ook combineerbaar met een flexibjob of bijberoep.
Per 5 weken zijn er 2 weekends waarin je werkt. In ruil daarvoor krijg je natuurlijk vrije dagen in de week. Tijd genoeg dus om op rustige momenten je boodschappen te doen of naar de bank te gaan. Door je variabel schema sta je bovendien nooit in de file op weg naar het werk!
VASTE PLANNING
Je planning is variabel, maar ligt wel al een jaar op voorhand vast. Zo weet je perfect wanneer je moet werken en op welke dagen je vrij bent. Je kan dus al je afspraken en vakanties ruim op voorhand plannen. Aan je schema verandert er niets en ook overuren moet je nooit doen, want de volgende ploeg neemt altijd over.

Bekijk het schema
ELKE DAG CHIPS
De laatste reden om bij ons te komen werken, is misschien wel de leukste. In welk ander bedrijf kan je elke dag genieten van krakende chips?

VACATURES

Sta jij te popelen om in onze 24/7 ploeg te werken?
Als productie operator sta je samen met je teamgenoten in voor het maken van onze producten, binnen de afgesproken tijd. Ons hoogtechnologisch machinepark secuur instellen en bedienen is helemaal jouw ding.
Als packaging machine operator sta je samen met je teamgenoten in voor het perfect verpakken van onze producten, binnen de afgesproken tijd. Ons hoogtechnologisch machinepark secuur instellen en bedienen is helemaal jouw ding.

Dankzij jou loopt het volautomatische machinepark gesmeerd en zijn technische storingen zo opgelost. Je werkt op onze afdeling Maintenance. Je herstelt en optimaliseert onze 11 productielijnen. Variatie en actie troef in deze job!

Hou jij van elektriciteit of automatisatie? Dan ben jij de nieuwe Superkrak die ons Maintenance team zoekt.

Ben jij een krak als het aankomt op onderhoud aan transporten, kettingen, riemen, cilinders etc.? Dan ben jij de Superkrak die wij zoeken om ons preventief onderhoudsteam te vervoegen! Je staat hierbij voornamelijk in voor het uitvoeren van het periodieke onderhoudsplan van onze hoogtechnologische machines.

Ben jij een krak als het aankomt op onderhoud aan transporten, kettingen, riemen, cilinders etc.? Dan ben jij de Superkrak die wij zoeken om ons preventief onderhoudsteam te vervoegen! Je staat hierbij voornamelijk in voor het uitvoeren van het periodieke onderhoudsplan van onze hoogtechnologische machines.

Als Energy & Utilities Engineer sta je in voor het energie- en watermanagement en de nutsvoorzieningen van de fabriek. Jouw doel? Ons productieproces zo duurzaam en energiezuinig mogelijk maken. Een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Klaar voor de toekomst?
Ben jij een geboren leider die op zoek is naar een opportuniteit waarbij je je people skills ten volle kan inzetten? Dan vervoeg jij misschien wel ons Superkrakteam als Front Line Manager!
Als HR Support Officer Intern ondersteun je het lokale HR Team.
Ben jij een krak die graag een nieuwe uitdaging wil aangaan, maar staat je droomjob hier niet tussen? Solliciteer dan nu en wie weet zijn we binnenkort PepsiCo collega's!

PepsiCo in cijfers

Onze superkraks produceren elke dag 2 tot 2,5 miljoen zakken chips en snacks. Dat is zeker niet het enige indrukwekkende cijfer. Maak jij binnenkort ook deel uit van dit topteam?
150
Elk uur worden er circa 150 paletten aardappelchips afgewerkt
2 500 000
We produceren 2 tot 2,5 miljoen zakken chips en snacks per dag
62
Van alle snacks die we produceren zijn ongeveer 62% aardappelchips, andere snacks zijn bijvoorbeeld Doritos, Bugles en Cheetos
9
We werken op 9 productielijnen
30
Binnen de 30 minuten wordt een aardappel verwerkt tot chips
40 150
Onze fabriek is om en bij 40 150 m² groot ofwel de grootte van 8 voetbalvelden
550
Je maakt deel uit van een bedrijf met zowat 550 collega's: 100 bedienden en 450 arbeiders.
24/7
De fabriek draait 24/7 en hierdoor werk je in ofwel 2 ploegen, vaste nacht of volcontinue regime
23
Pepsico Veurne bestaat 23 jaar
130
Wist je dat als onze productie optimaal draait, er zo'n 130 zakjes chips per minuut worden gemaakt.