Facebook
LinkedIn
Instagram
Ben jij een Superkrak?

HR Officer Intern

Als HR Support Officer Intern ondersteun je het lokale HR Team.

overview

First Gen Internship

Afgestudeerd of bezig met de laatste loodjes? Klaar om eindelijk indruk te maken en te werken met fantastische en lekkere merken? Helemaal zin in de kick off van je carrière binnen de meest dynamische en levendige sector: FMCG?! Waar wacht je nog op, je zal je niet vervelen!

Elke 6 maanden is PepsiCo Northern Europe op zoek naar JOU - het grootste jonge talent. Wat is het precies? Wel, in het kort, je zal fulltime bezig zijn met projecten, verantwoordelijkheden en leermomenten die we je zullen aanbieden. Inderdaad, niet alleen on-the-job learning maar we zullen je ook ontwikkelen tot een echte professioneel. Wat betekent dat? Mentorsessies, een buddy-programma, vaardigheidstraining, consistente feedback, geen grapje, je zult rocken.

Wie je ook bent (sparkly, salty, spicy, de dip voor onze Doritos of de bubbels voor onze Sodastream), je bent meer dan welkom binnen onze internationale, diverse en inclusieve cultuur!

En maak je geen zorgen, je zal niet alleen zijn in dit geweldige verhaal, je zal samen zijn met 30 andere PepsiCo liefhebbers die zeker zullen genieten van de FIRST GEN rit ! Klinkt een HR Officer stage als jouw blikje Pepsi?! Maak dan je agenda vrij vanaf maandag 31 juli 2023!

responsibilities

Hoe ziet deze stage eruit?
Als HR Support Officer Intern ondersteun je het lokale HR Team (gevestigd in onze geweldige fabriek in Veurne).

De belangrijkste taken zijn gebaseerd op:

 • Het ondersteunen van de HR Officers & de HR Business Partners op verschillende HR topics en projecten (retentiebeleid, verzuimbeleid, compensatie, communicatie en D&I).
 • Onderzoeken en deelnemen aan actuele HR topics (welzijn, communicatie, mobiliteit).
 • Assisteren bij payroll en personeelsadministratie voor zowel arbeiders als bedienden.
 • Organiseren van interne communicatie en evenementen, promoten van een open cultuur en vertrouwen.
 • Door te werken met speciale HR-platforms, leer je hoe je ermee moet omgaan en hoe je maandelijkse salarisrapporten (inclusief ziekteverlof, vakantieaanvragen en medische controles) correct opstelt en proactief de updates aan alle fabrieksarbeiders doorgeeft.
 • Door in ons team te werken en deel te nemen aan de teamvergaderingen ben je niet alleen in staat om te ondersteunen bij de implementatie van kern- en algemene HR-processen, maar coördineer je ook de onboardingsessies en trainingen voor nieuwkomers met voldoende ondersteuning achter je.

Wat ga je leren?

 • Hoe je je kennis en vaardigheden in de praktijk kunt brengen
 • De voordelen van netwerken
 • Inzicht in de werkcultuur
 • De voordelen van het aannemen van feedback
 • Hoe je je aanpast aan nieuwe teams en aan een snel veranderende omgeving zoals een fabriek
qualifications

Wie ben jij?

 • Master of bachelor student bij voorkeur in de richting van Commerciële Wetenschappen / HR management
 • Vloeiend Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Computervaardig: Excel, Word, Power Point
 • Teamspeler, dynamisch, flexibel en discreet

Wat zit er voor jou in?

 • Ja, dit is een betaalde stage (incl. maaltijdcheques, PepsiCo vouchers & reisvergoeding)
 • We dekken je ziekteverzekering en groepsverzekering
 • Ga je op citytrip? Vakantie is betaald!
 • We kunnen niet wachten om je in het team te verwelkomen.
 • Niet te vergeten: Friends for life & chips en snacks elke dag!
Collega aan het woord
 • Isis
  Proces Operator bij PepsiCo
  "Ik heb drie jaar in de horeca gewerkt. De stap naar Pepsico betekende voor mij pure luxe: mooie uren, afwisselend, dichtbij huis en een mooie vergoeding. Dankzij de collega's leer ik nog elke dag bij over de technische aspecten en de machinerie."
Als ReCon & Utilities Engineer sta je in voor het energie- en watermanagement en de nutsvoorzieningen van de fabriek. Jouw doel? Ons productieproces zo duurzaam en energiezuinig mogelijk maken. Een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Klaar voor de toekomst?
Als productie operator sta je samen met je teamgenoten in voor het maken en perfect verpakken van onze producten, binnen de afgesproken tijd. Ons hoogtechnologisch machinepark secuur instellen en bedienen is helemaal jouw ding.
Ben jij een geboren leider die op zoek is naar een opportuniteit waarbij je je people skills ten volle kan inzetten? Dan vervoeg jij misschien wel ons Superkrakteam als Front Line Manager!
Ben jij een geboren leider die op zoek is naar een opportuniteit waarbij je je people skills ten volle kan inzetten? Dan vervoeg jij misschien wel ons Superkrakteam als Front Line Manager!
Kan een job als logistiek operator jou wel smaken? Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze producten binnen de afgesproken tijd ingeladen of opgeslagen worden. Jullie verzekeren de ononderbroken werking van de gehele outboundzone, van palletisatie tot het hoogbouwmagazijn.
You are responsible for the Health, Safety, Security and Environmental (HSE) agenda within the Veurne plant where you will be part of the Plant Management Team and report directly to the Plant Director. You manage a high performing HSE Team of 3 direct reports.
Als Talent Acquisition Partner Supply Chain ben je verantwoordelijk voor de functionele TA agenda in Supply Chain Benelux. Dit omvat het actief rekruteren voor mid-level tot en met senior functies, het coördineren van GBS (Global Business Services) ondersteuning uit Polen, aanspreekpunt zijn voor derde partijen en lokale leveranciers, optreden als expert voor alle TA-gerelateerde onderwerpen en samenwerken met HR Business Partners op de algehele Talent Management agenda.
Als HR Support Officer Intern ondersteun je het lokale HR Team.
Ben jij een krak die graag een nieuwe uitdaging wil aangaan, maar staat je droomjob hier niet tussen? Solliciteer dan nu en wie weet zijn we binnenkort PepsiCo collega's!