Facebook
LinkedIn
Instagram

PEPSICO VEURNE ZOEKT KRAKS

MET EEN PASSIE VOOR CHIPS

Welke superkrak ben jij?

WIE IS PEPSICO?

Maak kennis met de innovatieve producent achter de krakende chips van Lay's, Doritos, Cheetos en veel meer.
Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Cheetos, Doritos, Duyvis, Lay's, Pepsi, Quaker,... is PepsiCo één van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld. Alleen al in België werken 1 000 superkraks samen om heel Europa te voorzien van lekkers.

We werken vanuit 2 locaties: Zaventem hoofdkantoor en 1 West-Vlaamse productiesite in Veurne.

Heb jij zin om ook mee te werken aan de productie van Lay's, Bugles, Doritos en Cheetos chips? Voor onze vestiging in Veurne zoeken we nieuwe kraks met een passie voor chips.

5 Topredenen

De beste redenen om als superkrak bij PepsiCo in Veurne aan de slag te gaan.
Direct een vast contract
Als je begint bij PepsiCo Veurne, ben je meteen zeker van je job. Je krijgt een vast contract met tal van extra voordelen bij een groeiend bedrijf dat in 200 landen actief is en wereldwijd meer dan 285.000 medewerkers heeft.
Werken voor sterke merken
Vertel jij binnenkort aan al je vrienden dat je meewerkt aan de productie van Lay's, Doritos, Bugles en Cheetos chips? Werken bij PepsiCo, dat is werken aan sterke merken. Ons kom je echt overal tegen.
Groei gegarandeerd
Dankzij ons intensief leer- en trainingsprogramma op de werkvloer word je een échte krak in je vak. Tijdens je opstart krijg je een uitgebreid stappenplan én een buddy op de werkvloer. Je weet heel duidelijk op welke termijn je kan doorgroeien en welke vaardigheden en werkattitude je daarvoor moet verwerven.
24/7 ploegensysteem
We hebben heel wat vacatures in onze 24/7 ploeg. Dan wissel je vroege, late, nacht- en weekendshifts af. Daar krijg je heel wat voor terug, zoals extra vrije dagen en een fulltime loon terwijl je minder uren werkt!

Ontdek de 24/7 ploeg
ELKE DAG GENIETEN VAN EEN CHIPJE
Nog een reden om bij ons te komen werken, is misschien wel de leukste. In welk ander bedrijf kan je elke dag genieten van een chipje?

ONTDEK ONZE VACATURES

Sta jij te popelen om aan een carrière bij PepsiCo te beginnen? Kijk snel of één van onze vacatures bij jou past of overtuig ons met een spontane sollicitatie.
Als productie operator sta je samen met je teamgenoten in voor het maken van onze producten, binnen de afgesproken tijd. Ons hoogtechnologisch machinepark secuur instellen en bedienen is helemaal jouw ding.
Als packaging machine operator sta je samen met je teamgenoten in voor het perfect verpakken van onze producten, binnen de afgesproken tijd. Ons hoogtechnologisch machinepark secuur instellen en bedienen is helemaal jouw ding.

Dankzij jou loopt het volautomatische machinepark gesmeerd en zijn technische storingen zo opgelost. Je werkt op onze afdeling Maintenance. Je herstelt en optimaliseert onze 11 productielijnen. Variatie en actie troef in deze job!

Hou jij van elektriciteit of automatisatie? Dan ben jij de nieuwe Superkrak die ons Maintenance team zoekt.

Ben jij een krak als het aankomt op onderhoud aan transporten, kettingen, riemen, cilinders etc.? Dan ben jij de Superkrak die wij zoeken om ons preventief onderhoudsteam te vervoegen! Je staat hierbij voornamelijk in voor het uitvoeren van het periodieke onderhoudsplan van onze hoogtechnologische machines.

Ben jij een krak als het aankomt op onderhoud aan transporten, kettingen, riemen, cilinders etc.? Dan ben jij de Superkrak die wij zoeken om ons preventief onderhoudsteam te vervoegen! Je staat hierbij voornamelijk in voor het uitvoeren van het periodieke onderhoudsplan van onze hoogtechnologische machines.

Als Energy & Utilities Engineer sta je in voor het energie- en watermanagement en de nutsvoorzieningen van de fabriek. Jouw doel? Ons productieproces zo duurzaam en energiezuinig mogelijk maken. Een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Klaar voor de toekomst?
Ben jij een geboren leider die op zoek is naar een opportuniteit waarbij je je people skills ten volle kan inzetten? Dan vervoeg jij misschien wel ons Superkrakteam als Front Line Manager!
Als HR Support Officer Intern ondersteun je het lokale HR Team.
Ben jij een krak die graag een nieuwe uitdaging wil aangaan, maar staat je droomjob hier niet tussen? Solliciteer dan nu en wie weet zijn we binnenkort PepsiCo collega's!

ONTMOET ONZE SUPERKRAKS

Bij Pepsico in Veurne werken 550 mensen. Ben jij benieuwd wie je collega's zullen worden? Deze superkraks vertellen je graag wat meer over hun job.
Isis
Packaging Machine Operator bij PepsiCo
"Ik heb drie jaar in de horeca gewerkt. De stap naar Pepsico betekende voor mij pure luxe: mooie uren, afwisselend, dichtbij huis en een mooie vergoeding. Dankzij de collega's leer ik nog elke dag bij over de technische aspecten en de machinerie."
Issam
Packaging Machine Operator bij PepsiCo
"Bij PepsiCo sta ik nooit stil. In het interessante productieproces is er altijd wel iets te doen. De leuke jobinhoud samen met de goede sfeer en de doorgroeimogelijkheden maken Pepsico voor mij een ideale werkgever."
Kenneth
Proces Operator bij PepsiCo
"Ik kwam uit de bouwsector en was op zoek naar een nieuwe plek waar ik m'n draai kon vinden. Hier heb ik die zeker gevonden! Mijn collega's hebben me met volle overgave opgeleid en nu doe ik tof werk in een leuke omgeving. Hier werk je niet aan de band, maar ben je verantwoordelijk voor de productie van bekende producten."

PepsiCo in cijfers

150
Elk uur worden er circa 150 paletten aardappelchips afgewerkt
1 300 000
We produceren 1,3 miljoen zakken chips en snacks per dag
62
Van alle snacks die we produceren zijn ongeveer 62% aardappelchips, andere snacks zijn bijvoorbeeld Doritos, Bugles en Cheetos
9
We werken op 9 productielijnen
30
Binnen de 30 minuten wordt een aardappel verwerkt tot chips
40 150
Onze fabriek is om en bij 40 150 m² groot ofwel de grootte van 8 voetbalvelden
550
Je maakt deel uit van een bedrijf met zowat 550 collega's: 100 bedienden en 450 arbeiders.
24/7
De fabriek draait 24/7 en hierdoor werk je in ofwel 2 ploegen, vaste nacht of volcontinue regime
23
Pepsico Veurne bestaat 23 jaar
902
Wist je dat als onze productie optimaal draait, er zo'n 902 zakjes chips per minuut worden gemaakt.